NEA

Νέες καταγγελίες για την Tesla

Η Tesla αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για τη δημιουργία μιας μυστικής ομάδας που αποσκοπεί στην απόκρυψη των παραπόνων των πελατών της σχετικά με θέματα αυτονομίας των αυτοκινήτων της.

Αυτή η ομάδα, που υποτίθεται πως λεγόταν “ομάδα αντιπερισπασμού” και εδρεύει στο Λας Βέγκας, είχε ως στόχο να ακυρώνει ραντεβού σέρβις που αφορούσαν προβλήματα αυτονομίας, με αποτέλεσμα τα κέντρα σέρβις να είναι υπερφορτωμένα από δυσαρεστημένους πελάτες, σύμφωνα με αναφορές του Reuters.

Πολλοί ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Tesla αναμένανε μεγαλύτερη αυτονομία οδήγησης, βασιζόμενοι στις διαφημισμένες εκτιμήσεις και προβλέψεις που εμφανίζονταν στο ταμπλό των οχημάτων τους. Ωστόσο, οι σύμβουλοι φέρεται να αγνοούσαν πολλές από αυτές τις καταγγελίες, χωρίς να προβούν σε σωστή διάγνωση των προβλημάτων, με αποτέλεσμα τους πελάτες να απογοητεύονται.

Οι κατηγορίες αναφέρουν πως η πρακτική της υπερβολής σχετικά με την αυτονομία ξεκίνησε περίπου πριν από μια δεκαετία, με στόχο να δημιουργηθεί θετική αίσθηση για τα οχήματα της εταιρείας όταν ήταν πλήρως φορτισμένα.

Εμπειρογνώμονες της αυτοκινητοβιομηχανίας που δοκίμασαν ή μελέτησαν τα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla, αποκάλυψαν πως αυτά συχνά αποτυγχάνουν να επιτύχουν τις διαφημιζόμενες αποστάσεις λειτουργίας και τις προβλέψεις που παρέχονται από την ίδια την εταιρεία.

Η υποτιθέμενη ομάδα αντιπερισπασμού της Tesla φέρεται να γιόρταζε τα ακυρωμένα ραντεβού, με τους υπαλλήλους να ανταλλάσσουν χειροκροτήματα μεταξύ τους. Η εταιρεία υποτίθεται πως εξοικονομούσε περίπου 1.000 δολάρια για κάθε ακυρωμένο ραντεβού, ενώ τα κέντρα σέρβις απαλλάσσονταν από την πίεση των μεγάλων χρόνων αναμονής.

Πρόσφατα, φαίνεται πως η Tesla αντικατέστησε την ομάδα της Νεβάδα με εικονικούς συμβούλους σέρβις στη Γιούτα για τη διαχείριση των παραπόνων που αφορούν την αυτονομία των αυτοκινήτων της.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!