PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: 9/11 για τον Verstappen, 11/11 η Red Bull στη σεζόν

Verstappen και Red Bull γράφουν ένα νέο ρεκόρ για ένα σερί με 13 συνεχόμενες νίκες από πέρυσι. Ο Verstappen πήρε την 8η του φετινή σερί, είναι ο δεύτερος οδηγός στην F1 που το καταφέρνει. Τερμάτισε με διαφορά πάνω από 20 δλ. από τον Perez. Δεν είναι μόνο το μονοθέσιο, είναι και ο οδηγός. Στο βάθρο ο Leclerc.

Ο Verstappen μπορεί να ξεκίνησε από την 6η θέση λόγω ποινής για αλλαγή κιβωτίου, αλλά οδηγώντας το καλύτερο μονοθέσιο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα μόλις στον 17ο γύρο προσπερνώντας πολύ εύκολα τον Leclerc.

Κατά την εκκίνηση υπήρξε επαφή μεταξύ των Piastri και Sainz με την McLaren να τίθεται εκτός μάχης στο 2ο γύρο και την Ferrari λίγο πριν τα μισά του αγώνα.

Ο αγώνας ήταν μία διαδικαστική υπόθεση για την Red Bull αφού η βροχή που θα ανακάτευε την τράπουλα δεν ήρθε ποτέ. Υπήρξε ένα ψιλόβροχο που δεν κράτησε πολύ.

Με τις δύο Red Bull να οδηγούν τον αγώνα, στους τελευταίους γύρους το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στην μάχη του Leclerc με τον Hamilton και του Alonso με τον Russell.

Τελικά δεν άλλαξε κάτι με τον Hamilton να κάνει ταχύτερο χρόνο. Στην 10άδα οι Norris, Ocon, Stroll και Tsunoda. Για την McLaren το Σπα δεν κύλησε καλά.

Παρακάτω η σειρά τερματισμού στο Σπα. Πάμε για το καλοκαιρινό break. Επόμενος αγώνας στην Ολλανδία (27 Αυγούστου, στις 16:00), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!