NEA

Η Φόρμουλα 1 κάνει διάλλειμα

Μπορεί ο Max Verstappen και η Red Bull Racing να έχουν κάνει το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα να μοιάζει με μια βόλτα στο πάρκο, όμως παραμένει αμείωτος ο ανταγωνισμός που υπάρχει για όλες τις υπόλοιπες θέσεις της βαθμολογίας.

Με το καλοκαιρινό διάλειμμα να έχει φτάσει, ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αναφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της Φόρμουλα 1 για την φετινή χρονιά. Ποιοι και πόσοι αγώνες απομένουν, αλλά και σε ποια αγωνιστικά τριήμερα θα μπορούσε να αμφισβητηθεί από τους υπόλοιπους η κυριαρχία του Max Verstappen; Πάμε να δούμε μαζί τι έχουμε να περιμένουμε από το υπόλοιπο της χρόνιας της Φόρμουλα 1!

Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε στην F1, μπορείτε να το κάνετε μέσω της Leon Bet. Στην leon16.bet σε κάθε αγώνα σας προσφέρεται μια ευρεία γκάμα επιλογών από τον νικητή του αγώνα μέχρι μονομαχίες μεταξύ οδηγών. Στο site της Leon Bet θα βρείτε οποιαδήποτε επιλογή σχετικά με την Φόρμουλα 1.

Μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix του Βελγίου την Κυριακή 30 Ιουλίου με την Red Bull Racing να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της νικώντας τον 11 σερί φετινό αγώνα, απομένουν άλλοι 10 γύροι για να πέσει η τελευταία καρό σημαία της σεζόν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι. Στις 25-27 Αυγούστου θα γίνει ο επόμενος αγώνας με την ευρωπαϊκή περιοδεία να συνεχίζεται στην πατρίδα του παγκόσμιου πρωταθλητή Max Verstappen, την Ολλανδία και συγκεκριμένα την πίστα του Zandvoort. Το πρόγραμμα της επιστροφής της F1 είναι πολύ δυναμικό, αφού το αμέσως επόμενο σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο το τελευταίο ευρωπαϊκό Grand Prix για φέτος στο ναό της ταχύτητας και έδρα της Scuderia Ferrari, Monza στην Ιταλία.

Θα ακολουθήσουν 3 αγώνες στην Ασία, τα Grand Prix στις πόλεις της Σιγκαπούρης και του Lusail του Κατάρ, με τον αγώνα της Ιαπωνίας στην πίστα Suzuka να παρεμβάλλεται μεταξύ τους. Οι 4 αγώνες πριν την τελευταία «στροφή» στο Άμπου Ντάμπι στις 26 Νοεμβρίου θα γίνουν στην Βόρεια και στην Νότια Αμερική. Πριν τους δύο αγώνες εκτός ΗΠΑ στην πόλη του Μεξικού και το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο Austin των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενώ προτελευταίος της σεζόν είναι ο αγώνας στην πόλη του Las Vegas.

Έτσι είναι προγραμματισμένο το εφετινό πρόγραμμα της F1, ενώ οι πίστες στις οποίες είναι πιθανό να δούμε εκπλήξεις στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου είναι η πίστα Monza της Ιταλίας και η πίστα Ιντερλάγκος της Βραζιλίας, στις οποίες παραδοσιακά ανατρέπονται τα δεδομένα, για αυτό συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να δούμε κάτι διαφορετικό. Ισχυρή υποψηφιότητα για να αλλάξει το σκηνικό στην κορυφή του βάθρου θέτει και το Las Vegas, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αγώνας της Φόρμουλα 1 εκεί.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε αλλά πάντα να παίζετε με προσοχή και υπευθυνότητα!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!