NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Renault: Ηλεκτρικά με ήχους Jean-Michel Jarre [video]

Η Renault και ο εμβληματικός καλλιτέχνης Jean-Michel Jarre ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εξέλιξη των ήχων που θα συνοδεύουν τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας.

Ο Jean-Michel Jarre, γνωστός για τον πρωτοποριακό ρόλο του στην ηλεκτρονική μουσική και την πάθος του για την τεχνολογία, συνεργάζεται με τη Renault για να δημιουργήσουν μοναδικούς ήχους για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας.

Η συνεργασία αυτή προέκυψε μετά από μια συνάντηση μεταξύ του Jean-Michel Jarre και του CEO του Renault Group, Luca de Meo, κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης αυτοκινήτου στο Μόναχο. Οι δύο πλευρές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μοναδικούς ήχους για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Renault.

Το project αυτό προσφέρει μια συναρπαστική ανθρώπινη περιπέτεια, καθώς αποκαλύπτει τους στόχους και τις προκλήσεις που περιβάλλουν τον σχεδιασμό των ήχων για τα ηλεκτρικά μοντέλα. Ο Jean-Michel Jarre συμβάλλει ως καλλιτέχνης και μηχανικός, δίνοντας την μοναδική του έμπνευση στη δημιουργία των ήχων.

Για τη Renault, αυτή η συνεργασία αποτελεί μια ευκαιρία να υπογραμμίσει την ταυτότητά της και να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο ήχο για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα.

Ο Jean-Michel Jarre εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την πρόκληση και τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι μοναδικό από το μηδέν. Το να εξερευνά την απόλυτη σιωπή και να δίνει ήχο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελεί μια εντυπωσιακή πρόκληση για τον καλλιτέχνη.

Η συνεργασία ανάμεσα στον κόσμο της μουσικής και της αυτοκίνησης αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση για τη Renault, που αποκαλύπτει ένα ανεξερεύνητο πεδίο και επιβεβαιώνει τη δυναμική της παρουσίας στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!