NEAPINED

Η Hennessey αποκαλύπτει το Venom F5 Revolution Roadster

Με παραγωγή που περιορίζεται σε μόλις 12 μονάδες και τιμή εκκίνησης στα 3 εκατομμύρια δολάρια, το Hennessey Venom F5 Revolution Roadster έχει ήδη εξαντληθεί πλήρως.

Το Roadster ξεχωρίζει από το κανονικό Venom F5 από μία σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις. Ανάμεσα στις πολλές υπάρχει ένα σημαντικά μεγαλύτερο μπροστινό splitter, το οποίο πλαισιώνεται από πτερύγια σε κάθε πλευρά του προφυλακτήρα, το νέο καπό και την εισαγωγή στην οροφή που θυμίζει την Pagani Zonda Cinque.

Η πιο χτυπητή αεροδυναμική αλλαγή αφορά στην μεγάλη πίσω φτερούγα και στο νέο διαχύτη. Επιπρόσθετα η Hennessey έχει επανασχεδιάσει την οροφή, επιλέγοντας σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα που διατηρούν το βάρος στα μόλις 8 κιλά.

Το σύστημα κίνησης παραμένει αναλλοίωτο και διαθέτει έναν V8 των 6,6 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση και ισχύ στους 1.817 ίππους με ροπή στα 1.167 Nm. Σε συνδυασμό με ένα επτατάχυτο κιβώτιο μονού συμπλέκτη, ο κινητήρας κινεί τους πίσω τροχούς.

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε στο Monterey διαθέτει «γυμνό» φινίρισμα από ανθρακονήματα και είναι μία από τις πέντε μόνο εκδόσεις «Bare Carbon» που θα κατασκευαστούν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Που σε ρε Σπυρετο ; Αργησες και σε φαγανε λαχανο , σε λιγο και η κουτση Μαρια και οι Κινεζοι
    θα βγαζουν υπεραυτοκινητα των 5Κ Ιππων και συ …αγρον ηγοραζες.
    Ξυπνα Βασιλη ……σου τη σκασανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!