NEA

Σας αρέσει το νέο Land Cruiser σε αγροτικό;

Το πρόσφατα παρουσιασμένο νέο Land Cruiser 250, μαζί με την ανανεωμένη σειρά 70, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια έκδοση που πολλοί ανά τον κόσμο θα επιθυμούσαν να έχουν στην κατοχή τους.

Η ιδέα για ένα Land Cruiser Pickup προέρχεται από τον ψηφιακό καλλιτέχνη Theottle, εμπνευσμένη από τη διαμόρφωση ενός διπλοκάμπινου pickup βασισμένο στο 70άρι.

Σε αυτό το φανταστικό σενάριο, το μεταξόνιο και το πίσω μέρος του SUV έχουν επιμηκυνθεί, προσθέτοντας πίσω από την πίσω σειρά καθισμάτων μια λειτουργική πίσω καρότσα.

Το μπροστινό μέρος διατηρείται πιστά, με το ανασχεδιασμένο πίσω μέρος να φιλοξενεί τα LED φωτιστικά σώματα.

Το υβριδικό πλαίσιο σκάλας του Land Cruiser αποτελεί μια ιδανική βάση για ένα pickup, αν και σε ορισμένες αγορές, όπως αυτή των ΗΠΑ, θα αντιμετώπιζε έντονο ανταγωνισμό από το εξαιρετικά επιτυχημένο Tacoma της ίδιας της Toyota.

Παρόλο που τα μελλοντικά σχέδια της Toyota για επιπλέον εκδοχές αμαξώματος για το Land Cruiser παραμένουν ασαφή, υπάρχουν πιστοί φίλοι του Land Cruiser που θα ήθελαν μια εκδοχή pickup. Όπως για παράδειγμα στη μακρινή Αυστραλία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!