ΑΓΩΝΕΣ

Έμεινε από βενζίνη λίγο πριν την καρό σημαία [video]

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα περιστατικά σε αγώνες καταγράφηκε πρόσφατα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σε πρωτάθλημα GT.

Ο οδηγός αγώνων Max Orido που προπορευόταν σε αγώνα του Asian GT4 κατέληξε να σπρώχνει το αγωνιστικό του στην ευθεία του τερματισμού. Πώς και έγινε αυτό;

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες που έγινε το Σάββατο, ο Orido με συνοδηγό τον Masaki Kano, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την τελευταία σταγόνα καυσίμου που χρειαζόταν για να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Έτσι, η BMW M4 GT4 έμεινε από καύσιμο στην ευθεία των pits και ο οδηγός της δεν είχε άλλη λύση από το να την σπρώξει για να τερματίσει στην 6η θέση.

Οι Orido/Kano μπορεί να έχασαν τη νίκη του Σαββάτου μέσα από τα χέρια τους, αλλά την επόμενη ημέρα, απέδειξαν την αξία τους καθώς πήραν τη νίκη και ταυτόχρονα κατέκτησαν το πρωτάθλημα οδηγών στο «Fanatex Japan Cup 2023».

Το όλο σκηνικό μας θύμισε κάτι από Prost στο GP Γερμανίας του 1986.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!