NEAPINED

Rolls-Royce La Rose Noire Droptail: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Η La Rose Noire αποτελεί μέρος μιας σειράς ειδικών χειροποίητων μοντέλων της Rolls-Royce. Βλέπετε τη μία από τις τέσσερις Droptail που έχουν παραγγελθεί με την καθεμία να κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ!

Η Rolls-Royce παρουσίασε πρόσφατα τη La Rose Noire Droptail, ένα εξαιρετικά πολυτελές και μοναδικό αυτοκίνητο, που αποτελεί πηγή έμπνευσης από το μαύρο τριαντάφυλλο Black Baccara.

Το χρώμα του αυτοκινήτου, που ονομάζεται “True Love,” είναι μια σκούρα απόχρωση ροδιού με μια λαμπερή περλέ υφή που προσφέρει διάφορες αποχρώσεις ανάλογα με τον φωτισμό.

Η δημιουργία αυτού του μοναδικού χρώματος απαιτούσε την ανάπτυξη μιας νέας διαδικασίας, που περιλαμβάνει πέντε στρώσεις διαφανούς βερνικιού, αναμειγνύοντας διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου.

Η Droptail προσφέρει μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα, καθώς διαθέτει αφαιρούμενη σκληρή οροφή που επιτρέπει δύο διαφορετικές εμφανίσεις.

Με τη σκληρή οροφή στη θέση της, το αυτοκίνητο δείχνει σαν ένα κουπέ, με ένα ηλεκτροχρωμικό τμήμα τζαμιού που μπορεί να γίνει από αδιάφανο σε σχεδόν ημιδιαφανές με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν αφαιρείται η σκληρή οροφή, το Droptail μετατρέπεται σε ένα ανοιχτό roadster.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ξεχωρίζει η επένδυση από ξύλο, φτιαγμένη από 1.603 τρίγωνα κομμάτια μαύρου καπλαμά, σε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει τη φθινοπωρινή πτώση των φύλλων.

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει ένα ειδικά κατασκευασμένο πολυτελές ρολόι της Audemars Piguet, που ταιριάζει αρμονικά με τα χρώματα του αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης μπορεί ακόμα να αφαιρέσει το ρολόι από το ταμπλό και να το φορέσει.

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός V12 των 6,7 λίτρων, που παράγει εντυπωσιακή ισχύ 620 ίππων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!