NEA

Ένα pickup πολλαπλών χρήσεων από την Toyota

Η Toyota παρουσίασε το Rangga Concept, ένα πολυχρηστικό pickup, στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Gaikindo Indonesia.

Το Rangga Concept επικεντρώνεται στην ευελιξία και την εξατομίκευση. Προορίζεται για πολυλειτουργική εμπορική χρήση και προσφέρει διάφορες εφαρμογές όπως το Rangga Concept Mobile Café, ασθενοφόρο, EV Mobile Service και Pace Car, αναδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα της πλατφόρμας του.

Παρότι δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ένα συμπαγές μοντέλο με μονή καμπίνα. Η Toyota έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να παράγει ένα παραλλαγή του Rangga για την αγορά, αν και το πότε ακριβώς αυτό θα συμβεί παραμένει ασαφές.

Το όνομα “Rangga” είναι εμπνευσμένο από την ιαβανέζικη λέξη “Ronggo”, που συμβολίζει δύναμη και ηρωισμό. Παρόλα αυτά, το Rangga δεν θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές παγκοσμίως. Παράλληλα, υπάρχουν σχέδια από την Toyota για ένα pick-up βασισμένο στην πλατφόρμα της Corolla, που ενδέχεται να κυκλοφορήσει περίπου το 2027.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!