NEA

SAME Dorado Natural: Για χωράφια και αγρούς

Η σειρά τρακτέρ Dorado Natural της εταιρείας Same Deutz-Fahr ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει στις γεωργικές εργασίες.

Με ευελιξία που καλύπτει τόσο τις ανοιχτές καλλιέργειες – όπως σπορά και παραγωγή σανού – όσο και τους περιορισμένους χώρους, όπως στάβλους ή οπωρώνες με πυκνή φύτευση, αυτά τα τρακτέρ ανταποκρίνονται σε ποικίλες απαιτήσεις.

Η σειρά περιλαμβάνει 4 μοντέλα με ισχύ από 66 έως 102 HP. Τα τρακτέρ της οικογένειας Dorado Natural παρουσιάζουν εκδόσεις με τη νέα τεχνολογία PowerShuttle, προσφέροντας ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει μονάδα Hi-Lo Powershift, λειτουργίες Stop&Go και ComfortClutch, καθώς και τη λειτουργία SenseClutch, που επιτρέπει προσαρμογή της απόκρισης της ρεβέρσας. Επίσης, διαθέτει ηλεκτροϋδραυλικά ενεργοποιούμενο συμπλέκτη PTO.

Ο κινητήρας FARMotion 35 αποτελεί καινοτόμο λύση, ειδικά σχεδιασμένος για γεωργικές εφαρμογές. Συνδυάζοντας την εξαιρετική αξιοπιστία και απόδοση με τη συμπαγή τρικύλινδρη διάταξη, ο κινητήρας αυτός αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τα τρακτέρ Dorado Natural. Με χαρακτηριστικά όπως ο ανεμιστήρας viscostatic, ο υπερσυμπιεστής με intercooler και wastegate, και ο σύγχρονος ψεκασμός καυσίμου Common Rail, προσφέρει εξαιρετική ροπή και απόδοση από χαμηλές στροφές.

Οι εκδόσεις 70 και 80 συμμορφώνονται με τα πρότυπα εκπομπών Stage V με λύση DOC+DPF, ενώ οι εκδόσεις 90 και 100 διαθέτουν καταλυτικό μετατροπέα SCR. Επιπλέον, τα τρακτέρ εξοπλίζονται με σύστημα φίλτρου αέρα PowerCore δύο σταδίων για βελτιωμένη απόδοση και αποτελεσματική αποβολή σκόνης.

Η επιλογή PowerShuttle παρέχει νέες δυνατότητες στα τρακτέρ Dorado Natural. Με βάση ένα κύριο κιβώτιο 5 ταχυτήτων, τα νέα κιβώτια παρέχουν εύκολη αλλαγή κατεύθυνσης κίνησης και συνεχή ροή σε εργασίες με συχνές ελιγμούς. Η λειτουργία Stop&Go και η λειτουργία SenseClutch ενισχύουν την άνεση και την ευκολία χειρισμού.

Η ανεξάρτητη αντλία υδραυλικού κυκλώματος διεύθυνσης εξασφαλίζει άνετη οδήγηση ακόμη και σε χαμηλές στροφές, ενώ ο πίσω ανυψωτήρας και οι υδραυλικοί διανομείς παρέχουν απόλυτο έλεγχο και πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Η καμπίνα του Dorado Natural προσφέρει εργονομία και άνεση. Το σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης των χειριστηρίων διευκολύνει τον χειρισμό, ενώ η ρυθμιζόμενη κολόνα του τιμονιού, το ανοιγόμενο παρμπρίζ και το πίσω παράθυρο προσφέρουν ευκολία και ευελιξία. Η ψηφιακή οθόνη στο ταμπλό ενημερώνει τον οδηγό για όλες τις παραμέτρους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα theocarakis-tractors.gr, καθώς και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών SAME & DEUTZ–FAHR στην Ελλάδα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!