NEAPINED

Τι νέο υπάρχει στο ανανεωμένο Tesla Model 3

Στην ουσία πρόκειται για ένα σχετικά εκτεταμένο facelift, που ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την πεπατημένη αυτών των περιπτώσεων.

Έτσι το εμπρός μέρος δείχνει πλέον πιο δυναμικό χάρη στο νέο προφυλακτήρα με την πιο χαμηλά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα κλαι τους καινούργιους πιο στενούς προβολείς LED.

Νέας σχεδίασης είναι και τα πίσω φώτα LED, ενώ ως είθισται υπάρχουν και νέες ζάντες καθώς και καινούργια χρώματα.

Όσο για την αεροδυναμική έχει βελτιωθεί και άλλο, καθώς ο συντελεστής οπισθέλκουσας μειώθηκε στο 0,219 (από 0,23).

Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις είναι μεγαλύτερες, με καινούργιο ταμπλό με ενσωματωμένο κρυφό φωτισμό που εκτείνεται μέχρι και τις πόρτες. Αυτές έχουν και νέες επενδύσεις, ενώ τα καινούργια καθίσματα έχουν και τη δυνατότητα εξαερισμού.

Τα κρύσταλλα πλέον είναι ηχομονωτικά, ενώ η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ αυξήθηκε στα 591 λίτρα από τα έως τώρα 564. Το καινούργιας σχεδίασης τιμόνι ενσωματώνει και τα φλας οπότε έχουν καταργηθεί οι συμβατικοί μοχλοδιακόπτες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον επιλογέα ταχυτήτων μιας και η λειτουργία αυτή έχει ενσωματωθεί πλέον στην κεντρική οθόνη των 15,4 ιντσών (από 15,0 ίντσες). Κάτι που αναμένεται να προκαλέσει πολλά σχόλια, με την πληθώρα αυτών να είναι αρνητικά. Επίσης, το ηχοσύστημα θα έχει πλέον 17 ηχεία (από 14) και θα υπάρχει και μια οθόνη 8,0 ιντσών για όσους κάθονται πίσω.

Η Tesla δεν ανακοινώνει ακόμα κάτι για τις προδιαγραφές του συστήματος πρόωσης αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αύξηση της αυτονομίας κατά WLTP από 11 έως και 12%. Έτσι το πισωκίνητο Standard Range θα καλύπτει έως και 544 χιλιόμετρα με μια φόρτιση και το τετρακίνητο Long Range 677.

Από πλευράς επιδόσεων σημειώστε για το 0-100 χλμ./ ώρα 6,1 δεύτερα για το πισωκίνητο Model 3 και 4,4 δεύτερα για το Dual Motor.

Οι τιμές στην Ελλάδα διαμορφώνονται στις 41.990 και 49.990 ευρώ για το πισωκίνητο και το Dual Motor αντίστοιχα, που με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 γίνονται 33.990 και 41.990 ευρώ αντίστοιχα.

Με βάση την ιστοσελίδα της Tesla στη χώρα μας οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται μέχρι και το Νοέμβριο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!