NEAPINED

Θα αγοράζατε ένα MG Cyberster;

Οι προδιαγραφές του αναμενόμενου MG Cyberster αποκαλύφθηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Τσενγκντού.

Ο «ηλεκτρικός» ανταγωνιστής του Mazda MX5 έχει μήκος 4,535 μέτρα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα μπροστά με 340 ίππους και ένα πίσω με 204) με συνδυασμένη ισχύ στους 544 ίππους. Αρκετή για να δίνει ένα «0-100» σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Ταυτόχρονα, η μπαταρία των 77 kWh προσφέρει αυτονομία 580 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα κινεζικά πρότυπα CLTC. Λογικά στον ευρωπαϊκό κύκλο η αυτονομία θα βρίσκεται κάπου στα 500 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, θα υπάρξει μια ελαφρύτερη εκδοχή με έναν πίσω κινητήρα 300 ίππων και μπαταρία 64 kWh. Το Cyberster είναι επίσης εξοπλισμένο με φρένα Brembo, roll bar και ηχοσύστημα Bose, αναδεικνύοντας την καινοτομία της MG, που ανήκει στην SAIC.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και τις διεθνείς αγορές παραμένουν ασαφείς, έχει επιβεβαιωθεί ότι η Κίνα και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες θα το διαθέσουν, με εκτιμώμενη τιμή λίγο πάνω από τις 35.000 ευρώ.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024, με τις παραδόσεις να ξεκινούν το επόμενο καλοκαίρι. Το αν θα το δούμε και στην χώρα μας θα το μάθουμε μέσα στο μήνα, στην παρουσίαση της αντιπροσώπευσης της MG από τον Όμιλο Συγγελίδη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!