NEAPINED

Mercedes E-Class All Terrain: Πάει και στα χωράφια

Η Mercedes παρουσιάζει τη νέα E-Class All Terrain, ένα πολυτελές estate με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση και με plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 100 χιλιόμετρα.

Οπτικά και σε σχέση με την κανονική E-Class, η E-Class All Terrain ξεχωρίζει με μια νέα μάσκα, ειδικά διαμορφωμένους προφυλακτήρες για βελτιωμένες γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης, μαύρα περιμετρικά πλαστικά, ποδιές μπροστά και πίσω κ.α.

Όσον αφορά τις διαστάσεις, το All Terrain είναι μακρύτερη κατά 17 χιλιοστά και φαρδύτερη κατά 33 χιλιοστά, χωρίς καμία αλλαγή στο ύψος. Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 22 χιλιοστά, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα πόδια και τα γόνατα των επιβατών στα πίσω καθίσματα.

Το πορτμπαγκάζ ανέρχεται στα 615 λίτρα και επεκτείνεται στα 1.830 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα. Ωστόσο, τα plug-in υβριδικά μοντέλα χάνουν 155 λίτρα χώρου φόρτωσης λόγω της τοποθέτησης της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών.

Η E-Class All Terrain προσφέρει μια ευρεία γκάμα κινητήρων συμπεριλαμβανομένου ενός τετρακύλινδρου πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με 192 ίππους, ενός εξακύλινδρου βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων με 375 ίππους και ενός plug-in υβριδικού που συνδυάζει έναν πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα για συνδυασμένη απόδοση 308 ίππων. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων και τετρακίνηση.

Διαθέτει αερανάρτηση με προσαρμοζόμενο ύψος με το σασί να βρίσκεται 4,6 εκατοστά ψηλότερα στο έδαφος και σε σύγκριση με την κανονική E-Class estate. Η αερανάρτηση μειώνει την απόσταση από το έδαφος έως 15 χλστ. σε ταχύτητες άνω των 75 χλμ./ώρα για βελτιωμένη αεροδυναμική κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!