NEA

Skoda: Περισσότερα για τα νέα Superb και Kodiaq

Η Skoda αποκάλυψε τα εσωτερικά χαρακτηριστικά των νέων της μοντέλων που θα κάνουν την πρεμιέρα τους το φθινόπωρο.

Όπως τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μια μεγάλη οθόνη αφής, αλλά διατηρούν φυσικούς διακόπτες και τρεις περιστροφικούς επιλογείς στην οθόνη, γνωστούς ως Smart Dials. Κάθε Smart Dial διαθέτει μια οθόνη διαγωνίου 1,25 ιντσών (32 χιλιοστών) και προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις.

Επιπλέον, τόσο το Superb όσο και το Kodiaq, θα διαθέτουν μια 13 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών και ένα head-up display.

2024-Skoda-Kodiaq

Μια σημαντική αλλαγή που πραγματοποιήθηκε είναι η μεταφορά του επιλογέα ταχυτήτων στην κολόνα του τιμονιού, δημιουργώντας έτσι έναν πιο καθαρό χώρο μεταξύ των εμπρόσθιων καθισμάτων και βελτιώνοντας τον αποθηκευτικό χώρο.

2024-Skoda-Kodiaq

Οπτικά το ταμπλό του Superb έχει κάθετα πτερύγια στο ταμπλό και “κρυφούς” αεραγωγούς, ενώ το Kodiaq έχει περισσότερες επενδύσεις συνθετικού δέρματος στην πλευρά του συνοδηγού, μαζί με κάθετους αεραγωγούς.

2024-Skoda-Superb

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν θύρα USB-C στον καθρέφτη και ασύρματη φόρτιση smartphone 15W, με το Kodiaq να διαθέτει επιπλέον ενεργή ψύξη για τις συσκευές. Στο πρότυπο του Smart Clever στρατηγική της Skoda, υπάρχει μια ειδική θήκη στην μπροστινή πόρτα για την αποθήκευση μιας ομπρέλας.

2024-Skoda-Superb

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έως και τέσσερις θύρες USB-C με ισχύ 45W, ξυστρά πάγου, υλικά που σέβονται το περιβάλλον, καθίσματα μασάζ και ταπετσαρία κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Τα νέα Superb και Kodiaq αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2024 και ενδέχεται να αποτελέσουν τα τελευταία αυτοκίνητα της Skoda με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται στα ηλεκτρικά οχήματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!