ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Ακρόπολις, SS11: Εγκατέλειψε ο Neuville, μπροστά ο Ogier

Η Toyota και τα GR Yaris Rally1 οδηγούν το Ακρόπολις έχοντας στην πρώτη τριάδα τους Ogier, Rovanpera και Evans. Ακολουθούν τα Hyundai του Evans και του Lappi.

Ο Rovanpera δήλωσε έκπληκτος που ο Neuville εγκατέλειψε στην ε.δ. 11, αλλά ο Βέλγος δεν φταίει ο ίδιος αφού σταμάτησε στην ειδική με σπασμένη ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αγώνα, Thierry Neuville, χτύπησε εμπρός δεξιά και σταμάτησε στην ειδική με σπασμένη ανάρτηση. Ο Sebastien Ogier πέρασε πλέον στην πρώτη θέση, 12,6 δλ. μπροστά από τον Kalle Rovanpera.

Ο Φιλανδός σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην ειδική, με τον Dani Sordo να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση γενικής. Μόλις 1,6 δλ. πίσω του βρίσκεται ο Elfyn Evans.

Στην SS11 ο Rovanpera σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, αλλά ο Sebastien Ogier ήταν μόλις 0,2 δλ. πιο αργός. Ο Γάλλος είναι επικεφαλής του ράλλυ και ο Rovanpera ακολουθεί με διαφορά 12,4 δλ.

Παρά ένα κλαταρισμένο ελαστικό, ο Elfyn Evans ανέβηκε τρίτος, μπροστά από τον Dani Sordo. O Τakamoto Katsuta είχε δύο κλαταρίσματα και ο Esapekka Lappi τερμάτισε την ειδική με πρόβλημα στη μετάδοση και στο δυναμό.

Ο Sebastien Ogier έφτασε στον τερματισμό της ειδικής με σπασμένη ανάρτηση και δύο κλαταρισμένα πίσω ελαστικά. Ο Kalle Rovanpera είναι επικεφαλής του Ράλλυ με διαφορά μεγαλύτερη των 2 λεπτών από τον Dani Sordo. Ο Elfyn Evans κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση, ενώ ο Sebastien Ogier έπεσε τέταρτος.

Αύριο το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώνεται με τρεις ειδικές: τον εμβληματικό Ταρζάν στον οποίο το πρώτο αυτοκίνητο θα μπει στις 08:05, τη Γραμμένη 1 (10:00) και την Power Stage Γραμμένη 2 στις 13:00 με την οποία θα πέσει και η καρό σημαία.

Παρακάτω όπως έχει ήδη διαμορφωθεί η κατάταξη μετά τη 11 ειδική. Όλα τα ελληνική πληρώματα έχουν εγκαταλείψει ή έχουν πέσει κλάση, εκτός του Σερδερίδη.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!