NEA

Hamilton και Russell παίζουν με τις AMG [video]

Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη ταχύτητας οι διάσημοι οδηγοί της Mercedes F1, Lewis Hamilton και George Russell, άφησαν τα μονοθέσιά τους για χάρη των πιο πρόσφατων AMG.

Ένα εξαιρετικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της AMG στο YouTube, μας δείχνει τους οδηγούς της F1 να αναλαμβάνουν τον έλεγχο διαφόρων μοντέλων AMG. Όπως είναι η AMG One, η νέα AMG GT coupe, η C63 S E Performance sedan και η εντυπωσιακή S63 E Performance.

Έχοντας κάτι από τις εκπομπές του Top Gear, επέλεξαν δύο σετ κλειδιών ο καθένας και επέδειξαν τις δεξιότητές τους σε ένα σλάλομ και ατέλειωτα ντριφτ.

Πέρα από τα αυτοκίνητα, αυτό που εμφανίζεται καθαρά στο βίντεο είναι η άριστη χημεία ανάμεσα στους δύο οδηγούς και οι στιγμές χαλάρωσης που προσφέρουν στους φίλους τους.

Επίσης, το βίντεο προσφέρει επίσης τη σπάνια ευκαιρία να ακούσουμε τον κινητήρα της AMG One με τους 1.065 ίππους, ένα hypercar που πηγάζει από τον κόσμο της F1, όπως αποδεικνύεται από το ρεκόρ του γύρου στο Nurburgring.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!