NEAPINED

Το μονόμετρο Wuling E10 κατακτά τα στενά των πόλεων

Σε έναν κόσμο που οι πόλεις μας γεμίζουν από κίνηση και περιορισμένο χώρο, την λύση μπορεί να δώσει το μικρό, αλλά εξαιρετικά πρακτικό Wuling E10, το πιο στενό αυτοκίνητο στον κόσμο με πλάτος μόλις στα 1.080 χιλιοστά.

Παρότι το Wuling E10 μπορεί να μοιάζει μικρό στο μέγεθος του, η πρακτικότητα που προσφέρει μάλλον είναι ασυναγώνιστη.

Είναι ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που εξυπηρετεί έναν επιβάτη και κινείται με έναν ηλεκτροκινητήρα 27 ίππων, με την τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 70 χλμ./ώρα.

Με μια εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει τα 150 χιλιόμετρα σε κίνηση μέσα στην πόλη, χάρη στην μπαταρία των 9 kWh, το E10 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με ανοιχτή καρότσα ή κλειστή κλούβα, και ωφέλιμο φορτίο που αγγίζει τα 200 κιλά.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έναν επιβάτη, αλλά παρέχει τις βασικές ανέσεις και κλιματισμό για μια άνετη οδήγηση.

Ο λόγος ύπαρξής του είναι η εξυπηρέτηση πελατών στα στενά των σύγχρονων πόλεων, χάρη και στους μικρούς τροχούς των 12 ιντσών και τον κύκλο στροφής του μόλις 4,3 μέτρα.

Με μια τιμή κάτω από τα 4,5 χιλιάρικα στην κινεζική αγορά, το Wuling E10 έχει ήδη ξεκινήσει τις πωλήσεις του και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο της κινητικότητα στις πόλεις. Τουλάχιστον, στην Κίνα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!