ΑΓΩΝΕΣ

Το Grand Prix με τις περισσότερες προσπεράσεις

Το φετινό Grand Prix στην Ολλανδίας του 2023 στο Ζάντβοορτ έγραψε ιστορία με τις περισσότερες προσπεράσεις που έχουν καταγραφεί ποτέ.

Κατά τη διάρκεια ενός βροχερού και χαοτικού αγώνα, σημειώθηκαν συνολικά 186 προσπεράσεις. Αν και ο Max Verstappen κυριάρχησε, οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δημιούργησαν ένα ανατρεπτικό grid και απροσδόκητα αποτελέσματα.

Η συνήθως δύσκολη πίστα για προσπεράσεις μετατράπηκε σε μία αρένα λόγω της βροχής, αφού οι οδηγοί προσπερνούσαν ο ένας τον άλλον.

Κατά τη διάρκεια ενός μόνο γύρου, σημειώθηκαν 63 προσπεράσεις, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 45 προσπεράσεων. Αν και το ρεκόρ αυτό δεν έχει επίσημη επικύρωση από τον αγωνιστικό έλεγχο της F1 ή τη FIA, παραμένει αναμφισβήτητο.

Ο Esteban Ocon της Alpine κατέγραψε τις περισσότερες προσπεράσεις, συγκεκριμένα 14, ενώ οι οδηγοί όπως ο Fernando Alonso και ο Lando Norris επίσης πραγματοποίησαν έναν εντυπωσιακό αριθμό προσπεράσεων.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!