NEA

H Toyota σέβεται τη Honda

Ο πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda, προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας με τη φιλική του χειρονομία προς τη Honda.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο ιαπωνικό κανάλι δημοσίων σχέσεων της Toyota, ο Toyoda βρέθηκε να οδηγεί ένα Honda HR-V κατά τη διάρκεια μιας αναγνωριστικής βόλτας στο Rally Hokkaido.

Με ενθουσιασμό αναγνώρισε το αυτοκίνητο ως Honda όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό και του έδωσε ένα μπράβο.

Αυτή η απροσδόκητη υποστήριξη από τον πρόεδρο της Toyota αποδεικνύει ότι αναγνωρίζει και εκτιμά τα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, ο Φινλανδός θρύλος των ράλι Juha Kankkunen συνόδευσε τον Toyoda, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό δίδυμο που ενθουσίασε τους οπαδούς.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με ένα κοντινό πλάνο του σήματος της Honda και το σλόγκαν της Toyota “The Power Of Dreams”, υπογραμμίζοντας τον σεβασμό προς τη συμπατριώτισσα αυτοκινητοβιομηχανία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!