NEAPINED

Πόσο κοστίζει το Renault Megane E-Tech στην Ελλάδα

Όποιος σκέπτεται να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο καλό είναι να συμπεριλάβει και το ηλεκτρικό Megane που ξεκινά από τις 39.950 ευρώ.

Το ελκυστικό σχεδιαστικά Megane E-Tech ξεχωρίζει από την κάθετη συμπαγή κλειστή μάσκα που διατρέχει μια λωρίδα που ενσωματώνει τους προβολείς, ενώ τα κυματιστά LED προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά φωτεινότητας στο σκοτάδι.

Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο χαρακτηριστικό στο πλάι είναι οι κρυφές pop-up λαβές, ενώ το πίσω μέρος ακολουθεί την ίδια αισθητική με μια φωτεινή LED λωρίδα που ενσωματώνεται στα φωτιστικά σώματα. Το μήκος του αυτοκινήτου φτάνει τα 4,2 μέτρα, με μεταξόνιο 2,7 μέτρα.

Στο εσωτερικό, συναντάμε μια υψηλής τεχνολογίας ατμόσφαιρα, όπου το κυρίαρχο στοιχείο στο κέντρο του ταμπλό είναι μια μεγάλη, ελαφρώς κυρτή οθόνη αφής με διακόπτες αφής στη βάση της. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι επίσης εντυπωσιακός, με την οθόνη αφής να αγγίζει τις 12 ίντσες και τον οδηγό να έχει μια δική του οθόνη 12,3 ιντσών.

Το Megane E-Tech Electric βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV, την ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στο Nissan Ariya.

Η Renault ενσωματώνει μια ultra-thin μπαταρία βάρους 395 κιλών, η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: μια με χωρητικότητα 40 kWh και μια με 60 kWh. Αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν αυτονομίες που φτάνουν τα 300 και 470 χιλιόμετρα, αντίστοιχα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις κινητήρων, μια βασική με μοτέρ ισχύος 130 ίππων και μια ισχυρότερη με 218 ίππους.

Ωστόσο, στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ισχυρότερη έκδοση που θα προσφέρεται με υπερπλήρη εξοπλισμό έναντι 47.950 ευρώ ή 39.950 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!