NEAPINED

Ford Ranger Plug-in Hybrid: Ένα αγροτικό που μπαίνει και στην πρίζα!

Η παραγωγή του Ranger Plug-in Hybrid αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2024, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να προγραμματίζονται για τις αρχές του 2025.

Η Ford σχεδιάζει να παρουσιάσει μια plug-in υβριδική έκδοση του Ranger, προσφέροντας έτσι μια ενδιαφέρουσα συνδυασμό της ηλεκτρικής οδήγησης με την ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τα pickup αυτοκίνητα.

Το Ranger Plug-in Hybrid θα προσφέρει εντυπωσιακή ροπή, συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 2,3 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα για πλήρη ηλεκτρική οδήγηση με αυτονομία πάνω από 45 χιλιόμετρα.

Αυτή η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες που λειτουργούν σε πόλεις με περιορισμούς εκπομπών. Το Ranger Plug-in Hybrid διατηρεί τη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης της σειράς, που ανέρχεται στα 3.500 κιλά.

Επιπλέον, το Ranger Plug-in Hybrid διαθέτει το Pro Power Onboard, προσφέροντας τη δυνατότητα τροφοδοσίας ηλεκτρικών εργαλείων και συσκευών υψηλής κατανάλωσης σε εργοτάξια ή κάμπινγκ, χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες πρίζες του αυτοκινήτου, ελευθερώνοντας έτσι χώρο φόρτωσης για άλλα εργαλεία και εξοπλισμό.

Το Ranger Plug-In Hybrid δίνει επίσης την ευκαιρία στους οδηγούς να επιλέγουν πώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια της μπαταρίας, μέσω προσαρμοζόμενων προφίλ οδήγησης. Τέλος, διατηρεί το αποδοτικό σύστημα τετρακίνησης του Ranger, προσφέροντας προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!