NEAPINED

H ΒΜW δεν θα εγκαταλείψει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Η BMW διατηρεί τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης, αντί να επισπεύσει τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση, όπως κάνουν πολλοί ανταγωνιστές της.

Η BMW επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων γενεών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, καλύπτοντας διάφορες διαμορφώσεις κυλίνδρων. Αυτοί οι κινητήρες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται, ιδιαίτερα στα SUV της BMW.

Η εταιρεία δεν έχει ορίσει μια οριστική ημερομηνία για την απόσυρση των κινητήρων εσωτερικής καύσης, επιδιώκοντας ένα μέλλον όπου αυτοί οι κινητήρες και οι ηλεκτροκίνητες επιλογές θα συνυπάρχουν για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Παράλληλα, η BMW προωθεί τη στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση, με στόχο να αποτελέσουν τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία τουλάχιστον το 50% των πωλήσεών της έως το τέλος της δεκαετίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!