NEA

Αττική: Αυστηρότερος έλεγχος για τις τροχαίες παραβάσεις

Νέες κάμερες και αστυνομικοί θα ριχτούν στη μάχη των τροχαίων παραβάσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Με νέες κάμερες και επιπλέον αστυνόμευση στους δρόμους της Αθήνας θα αντιμετωπίσει το αρμόδιο υπουργείο τις τροχαίες παραβάσεις στο κέντρο, όπως αυτό τονίστηκε στη συνάντηση του Γιώργου Οικονόμου με τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Μετά την εντολή του Πρωθυπουργού να απελευθερώσουμε δυνάμεις από άλλες υπηρεσίες, θα διοχετεύσουμε δυνάμεις -άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας- στις γειτονιές της Αθήνας, στο πεδίο, σε περιπολίες, έτσι ώστε να έχουμε ακόμη πιο αποτελεσματική αστυνόμευση.

«Θα συμπληρώσουμε τη δράση αυτή το επόμενο διάστημα με εποπτικά μέσα, με κάμερες, που θα διευρύνουν τη δυνατότητα να παρατηρούμε και για λόγους ασφάλειας και για λόγους τροχαίας αστυνόμευσης», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Και στο επίπεδο της Τροχαίας θα συνεχίσουμε με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς στο πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες για επιτήρηση σε κομβικά σημεία της πόλης, για να αντιμετωπίζουμε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ που είναι επικίνδυνες και για την ανθρώπινη ζωή, αλλά και που δημιουργούν ανεύθυνες συμπεριφορές, οι οποίες οδηγούν σε εστίες ταλαιπωρίας για τους πολίτες«.

»Στην παραβίαση του σηματοδότη, τη χρήση του κράνους, κυρίως στη μεγάλη μάστιγα της κατάληψη παράνομων θέσεων στάθμευσης, είτε με το διπλοπαρκάρισμα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, είτε με παράνομη στάθμευση γενικώς», ανάφερε μεταξύ άλλων.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!