NEA

Τι ζήτησε ο Ερντογάν από τον Μάσκ;

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπάθησε την Κυριακή να πείσει τον Έλον Μασκ, το αφεντικό της κατασκευάστριας ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, να δημιουργήσει ένα εργοστάσιο στην Τουρκία, μάθαμε τη Δευτέρα.

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν κάλεσε την Tesla να εγκαταστήσει το 7ο εργοστάσιό της στην Τουρκία», ανέφερε η τουρκική προεδρία σε δήλωση τη Δευτέρα, την επομένη της συνάντησης στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Τούρκου προέδρου και του ιδιότροπου επιχειρηματία, επίσης αφεντικό του Twitter.

Αρκετές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εργοστάσια συναρμολόγησης στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων των Toyota, Ford, Fiat και Renault, ενώ Τούρκοι υπεργολάβοι ήδη προμηθεύουν εξαρτήματα στην Tesla, σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε τον Μάρτιο το σχέδιο για την κατασκευή ενός εργοστασίου Tesla στο βόρειο Μεξικό, κοντά στο Μοντερέι, εκτός από τα δύο αμερικανικά εργοστάσιά του και τα «μεγα-εργοστάσια» του στη Γερμανία και την Κίνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!