NEAPINED

Γεύση από το ανανεωμένο Ford Puma

Του χρόνου αναμένεται να παρουσιαστεί η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς Puma που θα έχει και μια ολοκαίνουργια ηλεκτρική έκδοση.

Το Puma κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και πάνω από μία τριετία και όπως είναι αναμενόμενο έφτασε η ώρα της ανανέωσής του.

Οι συνάδελφοι από το ρωσικό kolesa.ru βασίστηκαν στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες και στις έως τώρα πληροφορίες και μας παρουσιάζουν μία πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Όπως μπορείτε να δείτε έχουν υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από την Mustang Mach-E, αλλά και το επερχόμενο Explorer, με σήμα κατατεθέν το πάνελ της μπροστινής μάσκας.

Πηγή φωτογραφιών: kolesa.ru

Στη συνέχεια έχουν χρησιμοποιήσει την χαρακτηριστική μικρό- τριπλέτα LED, τόσο στους προβολείς όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Οι προφυλακτήρες έχουν επίσης επανασχεδιαστεί, ενώ στο εσωτερικό αναμένουμε αναβαθμισμένες οθόνες που θα «τρέχουν» στην πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος πολυμέσων. Επίσης, αναμένεται και βελτιωμένη ποιότητα των υλικών.

Το ανανεωμένο Puma θα συνεχίσει με τους ίδιους θερμικούς κινητήρες, αλλά δίχως ντίζελ και πιθανότατα δίχως την έκδοση ST (εδώ η σχετική δοκιμή).

Όσο για το ηλεκτρικό Puma που βλέπετε πιθανότατα θα έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα αποδίδει 136 ή 150 ίππους στους μπροστινούς τροχούς με μια μπαταρία που θα διασφαλίζει μία αυτονομία στα περίπου 350 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!