NEAPINED

Πρώτη γεύση από τη νέα BMW X2

Η επερχόμενη BMW X2, στη δεύτερη γενιά της, θα έχει σημαντικές αλλαγές στο αμάξωμα της διατηρώντας το κουπέ προφίλ της. Θα έχει και ηλεκτρικά iX2.

Σε ένα σύντομο teaser βίντεο η BMW μας δείχνει στα γρήγορα το προφίλ και το φωτεινό περίγραμμα της μάσκας του επερχόμενου μοντέλου της.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος της νέας X2, βλέπουμε να φωτίζεται το περίγραμμα της μάσκας των νεφρών, η οποία έχει ένα πολυγωνικό σχήμα εμπνευσμένο από την X6. Ταυτόχρονα, οι εντυπωσιακοί προβολείς, αν και θυμίζουν τη συγγενή X1, έχουν ένα νέο φωτεινό αποτύπωμα.

Από το πλάι βλέπουμε να διατηρείται το σβήσιμο της οροφής στο πρότυπο μίας μικρής X4 (ή Χ6, αν προτιμάτε). Επιπλέον, στο χείλος της τελευταίας πόρτας φαίνεται να υπάρχει μία ανάγλυφη αεροτομή. Όσο για το εσωτερικό αναμένουμε αυτό να είναι πανομοιότυπο της X1.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων αναμένουμε κάτι ανάλογο με ότι υπάρχει στις εκδόσεις της X1. Έτσι, μεταξύ άλλων θα δούμε την M35i xDrive, που διαθέτει έναν ισχυρό τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 316 ίππους.

Παράλληλα, η ηλεκτρική iX2 θα έχει μία έκδοση με δύο μοτέρ, όπως στην περίπτωση της iX1 eDrive30 που αποδίδει 313 ίππους με εκτιμώμενη αυτονομία 413-439 χιλιόμετρα χάρη στη μπαταρία 64,7 kWh.

Δεδομένου του πιο σπορ χαρακτήρα της X2, υπάρχει η πιθανότητα η BMW να μην συμπεριλάβει κάποιους κινητήρες από τις entry-level εκδόσεις της X1. Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα στα μέσα Οκτωβρίου με τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας X2.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!