ΑΓΩΝΕΣ

Δύσκολα θα επιστρέψει ο Mick Schumacher στη F1

Παρά τις πρόσφατες δυσκολίες και τα ατυχήματα του Logan Sargeant στη Formula 1, ο επικεφαλής της Williams, James Vowles, εκφράζει έντονα την εμπιστοσύνη του στον νεαρό οδηγό και να τον έχει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Ο Sargeant έχει την ευθύνη για σοβαρές οικονομικές ζημιές στη Williams εξαιτίας των ατυχιών που είχε μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Κατά τη διάρκεια του Βελγικού GP, υπήρξε σοβαρό ατύχημα κατά στις κατατακτήριες και στον αγώνα, στη Σιγκαπούρη υπήρξε σύγκρουση στα προστατευτικά τοιχώματα, ενώ στην Ιαπωνία είχε ατύχημα στο Q1.

Φήμες ήθελαν τη Williams να αναζητεί τον ιδανικό συνοδηγό για τον Alex Albon του χρόνου. Ενώ οι φήμες οργιάζουν για τους πιθανούς υποψηφίους, ο Vowles διασαφηνίζει ότι η ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει τον Sargeant και υπάρχουν σαφείς στόχοι και προσδοκίες για τον νεαρό οδηγό.

Ο Vowles αναγνωρίζει τα όποια ενθαρρυντικά σημάδια από τον Sargeant, παρά τα ατυχήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, και εκφράζει την πίστη του ότι ο Αμερικανός μπορεί να εξελιχθεί και να πετύχει στη F1. Και αν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε ο Schumacher απομακρύνεται ακόμη πιο πολύ από την επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!