NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο λέτε πως κοστίζουν τα γυαλιά της Bugatti

Η Bugatti, γνωστή για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητά της, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα της συλλογή γυαλιών ηλίου Collection Two, η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση SILMO στο Παρίσι.

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε εξαιρετικά σχέδια, κάθε ένα με μοναδικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες. Είτε πρόκειται για αυτά με τους τετραγωνισμένους φακούς με τη μικροσκοπική μάσκα πετάλου και το λογότυπο “BUGATTI”, είτε για εκείνα με τον χρυσό σκελετό με τον κωνικό σχεδιασμό, κάθε ζευγάρι είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ο Larry Sands, ο θρυλικός σχεδιαστής γυαλιών ηλίου, είναι το μυαλό πίσω από τα καινοτόμα σχέδια της συλλογής, εμπνευσμένος από την επιδόσεις και την πολυτέλεια των αυτοκινήτων Bugatti. Τα σχέδια αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας για υψηλή ποιότητα και ανώτερο στυλ.

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ενδεικτικά, τα μοντέλα της προηγούμενης συλλογής κυμαίνονται από 1.295 έως 15.000 δολάρια. Είναι σαφές ότι για τους λάτρεις της Bugatti, τα γυαλιά αυτά είναι κάτι περισσότερο από απλά αξεσουάρ: είναι ένα στάτους σύμβολο.

Η εταιρεία δεν παράγει μόνο αξεσουάρ για τους θαυμαστές της μόδας, αλλά επίσης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως ηλεκτρικά σκούτερ, χρηματοκιβώτια, θήκες για μπουκάλια, ακόμη και αυγά/ κοσμήματα από ανθρακονήματα, όλα σχεδιασμένα με την υπογραφή της Bugatti.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!