NEAPINED

Lamborghini Revuelto: Δείτε και ακούστε την στην πίστα [video]

Η Revuelto, όπως και η προκάτοχός της, η Aventador, φέρει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό ακουστικό σκηνικό που αποτυπώνεται στο βίντεο της πίστας.

Στην πίστα Autodromo Piero Taruffi στη Vallelunga, βόρεια της Ρώμης, ο Andrea Caldarelli, οδηγός της Squadra Corse, δοκίμασε την ταχύτητα και την απόδοση της Revuelto, εκθειάζοντας την επίδοσή της.

Ο Caldarelli, που σύντομα θα αγωνίζεται με την Lamborghini SC63 στο πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2024, εξήρε τον πανίσχυρο 6,5 λίτρων κινητήρα και το ολοκαίνουργιο οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το οποίο εξασφαλίζει αστραπιαίες αλλαγές ταχυτήτων, ενώ παρέχει μια πρόσθετη ώθηση με τον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται ενσωματωμένος στο κιβώτιο. Αυτή η τεχνολογία θα ενσωματωθεί επίσης στον διάδοχο της Huracan.

Η Revuelto επίσης διαθέτει μηδενικές εκπομπές όταν λειτουργεί σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία, ενώ οι πρόσθετοι δύο ηλεκτροκινητήρες που είναι τοποθετημένοι μπροστά προσφέρουν μια νέα οδηγική εμπειρία για το στάτους της Lamborghini.

Το νέο supercar έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία στην αγορά, με την Lamborghini να ανακοινώνει πως έχει λάβει πολλές παραγγελίες που θα κρατήσουν την παραγωγή της απασχολημένη μέχρι το 2025.

Παρά τους αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων, η εισαγωγή ενός plug-in υβριδικού συστήματος δεν φαίνεται να αποθαρρύνει τους λάτρεις της μάρκας.

Μάλιστα, η ιταλική εταιρεία παραμένει πιστή στην παράδοση, προσφέροντας 12-κύλινδρο κινητήρα σε μια εποχή που οι περισσότεροι κατασκευαστές στρέφονται σε μικρότερες μηχανές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!