NEA

Ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 αστυνομικούς

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, είχε την Τρίτη (03/10) σύσκεψη, στη Θεσσαλονίκη, με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τον υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο (Fly Over) και το κυκλοφοριακό της πόλης.

Ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ενισχυθεί με επιπλέον 100 αστυνομικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και σε εξοπλισμό, όπως με ελικόπτερο και εναέρια μέσα επιτήρησης κυκλοφορίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα που δρομολογούνται, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που τυχόν ανακύψουν με παρεμβάσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν αναλυτικά το αμέσως επόμενο διάστημα για να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην υλοποίηση του έργου προκειμένου να αναληφθούν από πλευράς τους οι κατάλληλες πρωτοβουλίες -στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους- που θα επιτρέψουν στην Τροχαία να διαδραματίσει το ρόλο της.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση δρομολογεί σημαντικά έργα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα τη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησής τους πιθανόν να προκαλέσουν τυχόν αρρυθμίες.

Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται, στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους, να καταβάλουν την απαραίτητη προσπάθεια προκειμένου τα όσα ζητήματα προκύψουν, να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!