NEA

Τα UFO αιτία για ατυχήματα στους δρόμους

Όλοι γνωρίζουμε τις πιο κοινές αιτίες τροχαίων ατυχημάτων. Οδήγηση χωρίς προσοχή, υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ είναι μερικές περιπτώσεις ατυχημάτων που δεν θα μας εκπλήξουν ποτέ.

Τούτου λεχθέντος, τα ατυχήματα μπορεί να συμβούν για διάφορους λόγους, ορισμένοι από τους οποίους είναι πράγματι πολύ ασυνήθιστοι. Ειδικότερα όταν μιλάμε για τις ΗΠΑ. Ακολουθούν μερικές περίεργες περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων:

Κίνηση Ουράνιου Σώματος

Γνωρίζετε από μικροί ότι δεν πρέπει να κοιτάτε τον ήλιο κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης. Επίσης, σίγουρα δεν πρέπει να κοιτάτε τον ήλιο ενώ οδηγείτε. Τούτου λεχθέντος, μια γυναίκα στο Σαν Φρανσίσκο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον πειρασμό της έκλειψης το 2017, οπότε της έριξε κρυφά μια ματιά… και φυσικά συνέβη το  μοιραίο…

Δευτερόλεπτα μετά, μια γυναίκα άρχισε να διασχίζει το δρόμο με την κόρη της και η οδηγός που έβλεπε τα άστρα…έπεσε πάνω τους, χωρίς να προσέξει ότι ήταν εκεί. Ευτυχώς, κανείς δεν σκοτώθηκε αλλά η κόρη κατέληξε με σπασμένο χέρι.

Εκτόξευση πυραύλων SpaceX

Η εκτόξευση του πυραύλου SpaceX του 2o17 ήταν μια τόσο μεγάλη διαφήμιση που όλοι περίμεναν να συμβεί. Ήταν η πρώτη φορά που  ένα Falcon 9 πήγε με επιτυχία στο διάστημα.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί οδηγοί στην περιοχή που έγινε η εκτόξευση εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από αυτήν που ξέχασαν εντελώς ότι οδηγούσαν  αυτοκίνητο και μοιραία συνέβη η καραμπόλα… Ευτυχώς, κανείς δεν σκοτώθηκε στο ατύχημα.

Παρατηρήσεις UFO

Κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος στη Δημοκρατία του Ουντμούρτ στη Ρωσία, οι άνθρωποι εξεπλάγησαν από ένα μυστηριώδες αντικείμενο που πετούσε ακανόνιστα στον ουρανό και κρυβόταν πίσω από τα δέντρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο ήταν τόσο “αναστατωμένα” από τον ουρανό που συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση, ένας 60χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο πέθανε επί τόπου. Ο 22χρονος οδηγός του φορτηγού δεν έφερε τραύματα, αλλά καθώς υπέστη μεγάλο σοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!