ΑΓΩΝΕΣ

GP Κατάρ: O Piastri πήρε το Sprint – Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Verstappen

Στους 19 γύρους του Sprint ταχύτερος όλων ήταν ο Piastri. Ο Verstappen χρειαζόταν να τερματίσει 3ο για να πάρει και τυπικά το φετινό πρωτάθλημα. Έστω και πίσω από τη McLaren το πανηγύρισε με τη Red Bull που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και για το 2023.

Σε ένα sprint με αρκετό σασπένς ο Lawson κόλλησε στην αμμοπαγίδα λίγο μετά την εκκίνηση και έμεινε εκτός αγώνα. Το αυτοκίνητο ασφαλείας πέρασε στην πίστα όταν οι Norris και Verstappen είχαν πέσει αρκετά πίσω με τον Russell να μπαίνει γερά.

Μετά από τέσσερις γύρους το safety car μπήκε ξανά στην πίστα μετά από έξοδο του Sargeant. Όλοι είχαν ξεκινήσει με μαλακή γόμα. Το SC μπήκε για τρίτη φορά στην πίστα με τον Perez να συγκρούεται με τους Ocon και Hulkenberg και να μένουν εκτός μάχης.

Μέχρι να βγει το SC από την πίστα και περνώντας στο 14ο γύρο ο Piastri οδηγούσε τον αγώνα έχοντας στην πλάτη του τους Russell, Verstappen και τις δύο Ferrari.

Στους 5 γύρους που απόμειναν ο Verstappen πέρασε τον Russell και ο Norris τις δύο Ferrari. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη του Sprint, αύριο στις 20:00 ο αγώνας.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!