NEAPINED

Το πρώτο ελληνικό σπορ pickup φτιάχτηκε στην Καλαμάτα

Τη στιγμή που όλη εγχώρια δημοσιογραφία του ειδικού τύπου ψάχνει τους Έλληνες κατασκευαστές αυτοκινήτου που θα ενσαρκώσουν επιτέλους το όραμα για μια ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία… στην Καλαμάτα φαίνεται πως έγινε πολύ καλή δουλειά και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο μερακλής… αγρότης (κατά πάσα πιθανότητα) προέβη σε κάτι εξαιρετικά ευφυές. Μετέτρεψε ένα Mazda 323F σε pickup με σπορ χαρακτηριστικά.

Αφού διατήρησε τους pop-up αναδιπλούμενους προβολείς, που τη δεκαετία του 90 και τον ΚΙΤΤ του Μάικλ Νάιτ έκαιγαν καρδιές, προφανώς έκοψε με τροχό ουρανό και ό,τι γενικά τον βόλευε και του προσέθεσε μια καρότσα.

Και με αρκετή δόση χιούμορ θα μπορούσε να πει κανείς πως βλέπετε σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα το πρώτο Mazda 323F Sport Pick-Up που κινείται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα. 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια έμπνευση καλαματιανού κατασκευαστή που μάλλον θα του έλυσε τα χέρια στις αγροτικές εργασίες.

Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, οι πίσω πόρτες διατηρήθηκαν προφανώς για λόγους αρμονίας με το υπόλοιπο σύνολο.

Τώρα αν ρωτάτε κατά πόσο νόμιμη είναι η κυκλοφορία του, αυτό ας μην το συζητήσουμε. Ας μείνουμε στο δαιμόνιο και τη φαντασία του Έλληνα καροσερίστα – αγρότη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μεταποιημένο αγροτικό Mazda πωλείται σε κλειστή ομάδα στο Facebook για 400 ευρώ. Και αν το θέλετε, πάντως, εύκολα θα το βρείτε.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!