NEAPINED

Αναβάθμιση ουσίας για τα VW ID.4 και ID.5

Η VW αναβάθμισε τεχνολογικά τα μοντέλα ID.4 και ID.5, χωρίς να αλλάξει την εμφάνισή τους.

Τα νέα μοντέλα έρχονται με ηλεκτροκινητήρες που είναι ταυτόχρονα πιο δυνατοί και οικονομικοί. Οι εκδόσεις GTX των δύο μοντέλων διαθέτουν πλέον 340 ίππους, δηλαδή 41 ίππους περισσότερους, επιτυγχάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δεύτερα.

Η τελική ταχύτητα παραμένει στα 180 χλμ./ώρα, όπως και για τις εκδόσεις Pro, οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί στους 286 ίππους. Εντυπωσιακή είναι η αύξηση της ροπής στα 545 Nm. Τα 4Mοtion τώρα αποδίδουν 286 ίππους, 21 περισσότερους από προηγούμενα.

Το ID.4 με την μπαταρία 77,0 kWh μπορεί να ταξιδέψει μέχρι 550 χλμ. με μία φόρτιση, ενώ το ID.5 φτάνει τα 556 χλμ. Η φόρτιση σε DC φορτιστή για τα GTX και 4Motion πλέον φτάνει την ισχύ των175 kW.

Και τα δύο μοντέλα της Volkswagen, τα ID.4 και ID.5, έχουν αναβαθμιστεί με νεότερο λογισμικό και μεγαλύτερη οθόνη infotainment 12,9 ίντσες.

Η νέα οθόνη προσφέρει βελτιωμένη δομή μενού, ενώ έχουν γίνει αλλαγές και στο Digital Cockpit. Ο επιλογέας ταχυτήτων μεταφέρθηκε στην κολώνα του τιμονιού, ενώ οι διακόπτες αφής κάτω από την οθόνη είναι φωτιζόμενοι.

Ο νέος φωνητικός βοηθός IDA ανταποκρίνεται καλύτερα στις φωνητικές εντολές και προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως ενημερώσεις για τον καιρό και την αγορά. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμο ένα νέο προαιρετικό ηχοσύστημα από την Harman Kardon.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!