NEA

Πόσες ώρες χάνει σε ετήσια βάση ο Έλληνας οδηγός μποτιλιαρισμένος στον Κηφισό;

Οι ακινητοποιήσεις οχημάτων στις κεντρικές οδούς της πρωτεύουσας,  λόγω βλαβών προκαλούν κάθε μέρα μεγάλα μποτιλιαρίσματα, όπως αυτό αποτυπώθηκε στο πρόσφατο συνέδριο στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2023.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πλέον πολύπαθος δρόμος της Αθήνας είναι και με τη βούλα ο Κηφισός, μιας και το 2022 το 62% των ακινητοποιήσεων έλαβαν χώρα σε αυτόν.

Τη συνέχεια την ξέρετε. Ουρές ατελείωτες που αφενός επηρεάζουν το χρόνο άφιξης των εργαζομένων στις δουλειές τους και την ίδια στιγμή τα νεύρα των οδηγών πιάνουν ταβάνι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χαμένος χρόνος των οδηγών στους δρόμους της Αττικής, από τα μποτιλιαρίσματα υπολογίζεται σε 170 ώρες σε ετήσια βάση.

Χρόνος απίστευτος που πραγματικά δεν αναπληρώνεται με τίποτα. Ότι συμβουλές για χαλάρωση και ηρεμία να δώσεις σε έναν στρεσαρισμένο οδηγό, που βιώνει την καθημερινή ταλαιπωρία, πραγματικά δεν πιάνουν τόπο.

Ας ελπίσουμε ωστόσο ότι οι τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τους γερανούς και τα βαν στον Κηφισό θα ανακουφίσουν την υφιστάμενη κατάσταση.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!