NEA

H IΑΠΩΝΙΚΗ στην AUTOTEC EXPO 2023

H IΑΠΩΝΙΚΗ γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, έχοντας διακριθεί πολλές φορές σε αυτό το διάστημα, τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του Aftermarket. Η επέτειος αυτή, συνέπεσε με την παρουσία της στην κλαδική έκθεση AUTOTEC EXPO 2023, στο “Metropolitan Expo” (29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου), με ένα επιβλητικό περίπτερο συνολικής έκτασης 643 τ.μ.

Το μοντέρνο και πολύμορφο περίπτερο, προσέλκυσε επαγγελματίες του κλάδου, από όλη την Ελλάδα. Ήταν χωρισμένο σε δύο βασικούς τομείς, έναν για τον εξοπλισμό συνεργείων, με ολοκληρωμένη γκάμα διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εργαλείων, διαφόρων τύπων και εμπορικών σημάτων, και έναν για την ευρεία γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτει η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με καινοτόμα προϊόντα, από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως.

Βεβαίως, την παράσταση έκλεψε o πρωταγωνιστής του φετινού Rally Acropolis, το αγωνιστικό Toyota GR Yaris Rally Hybrid,  ντυμένο με τα λογότυπα της Denso, ως ο μεγάλος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Ένα ακόμη εντυπωσιακό έκθεμα ήταν το ειδικά σχεδιασμένο όχημα επίδειξης της Aisin, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων του ομίλου, καθώς και με τεχνολογίες, κυριολεκτικά, από το μέλλον, όσον αφορά τη διαδραστικότητα, την κινητικότητα και την ορατότητα.

Περιήγηση στον κόσμο του Automotive Aftermarket

Τα βλέμματα τράβηξαν τα προσεγμένα corners με φημισμένα brands, μεταξύ των οποίων Febi, Valeo, Schaeffler, Delphi, Denso, Brembo, Qualibatt, Qualiparts, Tyndall, Niterra, ZF και Elring (νέα συνεργασία της ΙΑΠΩΝΙΚΗ).

Μια αψίδα διπλής όψης περιλάμβανε επιπλέον βασικούς προμηθευτές, ενώ υπήρχε και video booth της Castrol με περιήγηση 360 μοιρών,όπως και μια slot car πίστα με μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκίνητων, που έδωσε την δυνατότητα στους επισκέπτες, να διασκεδάσουν.

Χαρακτηριστικά σημεία ήταν, εξ άλλου, η High Voltage Area, το corner του Φανοποιείου και το corner της Mahle, καθώς και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλα τα επώνυμα brands του εξοπλισμού συνεργείου. Επίσης, σε περίοπτη θέση ήταν το Δίκτυο Autofit, καθώς και το Δίκτυο Bosch Car Service, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της Facom.

Στις μεγάλες οθόνες που κοσμούσαν το περίπτερο, οι επισκέπτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν σε βίντεο τη σταθερά ανοδική πορεία της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, από το 1973 έως σήμερα, με τους κυριότερους σταθμούς στην 50χρονη ιστορία της, που την καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά.

Η AUTOTEC EXPO 2023, η έκθεση-θεσμός για τον κλάδο των ανταλλακτικών, επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων, επέστρεψε δυναμικά. Το «παρών» στην έκθεση έδωσαν οι μεγαλύτερες εταιρείες από τον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, των εξοπλισμών συνεργείων, των βουλκανιζατέρ, των φανοβαφείων και των ηλεκτρολογείων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!