NEA

SEAT: Νέες μειωμένες τιμές

H μείωση τιμής που προκύπτει στον νέο τιμοκατάλογο SEAT Leon κυμαίνεται από 300€ έως και 1.700€, ανάλογα με την έκδοση.

Eιδικά για το SEAT Leon PHEV η μείωση ανέρχεται σε 1.400€ και βελτιώνει περαιτέρω την τοποθέτηση του συγκεκριμένου μοντέλου ως το πιο προσιτό της αγοράς στη δημοφιλή, ιδιαίτερα για πωλήσεις Fleet λόγω του φορολογικού οφέλους για τον χρήστη, κατηγορία των αυτοκινήτων Plug In Hybrid.

Παράλληλα, στον νέο τιμοκατάλογο CUPRA (εδώ της SEAT) περιλαμβάνεται βελτίωση κατά 1.000€ της τιμής και του CUPRA Leon PHEV.

Με τις παραπάνω αλλαγές, η εμπορική πρόταση της SEAT & CUPRA στην κατηγορία C προσφέρει εξαιρετική ανταγωνιστικότητα για ένα αυτοκίνητο που συμβαδίζει με το value for money. Ακολουθούν ενδεικτικές προτεινόμενες τιμές για αντιπροσωπευτικές εκδόσεις της γκάμας:

  • SEAT Leon 5d 1.0 TSI 110hp Style: €22.990
  • SEAT Leon 5d 1.5 TSI 150hp FR: €25.990
  • SEAT Leon 5d 1.5 mHEV 150hp FR DSG: €28.490
  • SEAT Leon 5d 1.4 PHEV 204hp FR DSG: €35.490

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!