NEA

Έξι τροχοί για μια Lamborghini Urus

Αυτή η μοναδική Urus πρωτοεμφανίστηκε έξω από ένα γκαράζ πριν από μερικούς μήνες φορώντας διάφορα σετ τροχών, συμπεριλαμβανομένου ακόμα και ενός ασημένιου από μια Mercedes-Benz.

Μια πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα CarLifestyle του Instagram αποκαλύπτει την πρόοδο που έχει σημειώσει αυτή η μοναδική δημιουργία.

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες μετατροπές σε 6×6 που ξεκινούν ως pickup, αυτή η προσπάθεια απαιτεί την τροποποίηση της οροφής πίσω από τις κολόνες, προκειμένου να επεκταθεί η Urus.

Οι αρχικές μπροστινές και πίσω πόρτες παραμένουν αναλλοίωτες, αλλά συνδυάζονται από ένα νέο τρίτο πλευρικό παράθυρο. Επίσης, τα πίσω φτερά και οι θόλοι των τροχών έχουν επιμηκυνθεί για να χωρέσει ο τρίτος άξονας.

Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει αρκετά άσχημο ώστε να απορείς τι είχε στο νου του όποιος το ξεκίνησε…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!