NEA

750 κάμερες μπαίνουν στην Αθήνα και θα βλέπουν τα πάντα

Αλλάζουν τα δεδομένα στην αστυνόμευση της πρωτεύουσας καθώς 750 κάμερες μπαίνουν στην Αθήνα για την ασφάλεια των πολιτών όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Οικονόμου, υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Περιλαμβάνονται κάμερες που θα επανενεργοποιηθούν, από αυτές που δεν λειτουργούν, καινούριες κάμερες, οι οποίες θα είναι και για την υποβοήθηση σε ό,τι αφορά στις τροχαίες παραβάσεις, την ηχορύπανση, την παρατήρηση της κυκλοφορίας, αλλά και κάμερες που θα βοηθήσουν πάρα πολύ το αστυνομικό έργο στην αντιμετώπιση, την καταδίωξη, την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.

Αναφορικά με το χρονικά διάστημα ενεργοποίησης τους τονίστηκε ότι εξαρτάται από το χρόνο ωρίμανσης των διαγωνισμών, ενώ τονίστηκε ότι σκοπός είναι να τοποθετούνται οι κάμερες σταδιακά ώστε να υπάρξει αποτελεσματικός τρόπος της διαχείρισής τους.

Οι διαγωνισμοί αυτοί είναι διαγωνισμοί που απαιτούν ένα χρονικό ορίζοντα 12-18 μηνών, είπε ο κ. υπουργός. Τέλος, σε ό,τι αφορά της περιοχής που αυτές θα τοποθετηθούν αυτό θα ανακοινωθεί αργότερα αφού πρώτα θα γίνει ενδελεχή μελέτη.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!