NEA

Ford Fiesta 1.0 125 PS mHEV με προκαταβολή από 4.500€

Το δημοφιλές Fiesta είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό με τις προσφορές χρηματοδότησης από τη Ford Finance.

Με μια προκαταβολή 20%, ξεκινώντας από 4.500€, και επιτόκιο 2,99%, είναι μία καλή ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα supermini της αγοράς που συνδυάζουν οδηγική απόλαυση και επιδόσεις μαζί με ένα πλήρες πακέτο από συστήματα ασφάλειας.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και ευελιξία.

Πέρα από τις εξαιρετικές χρηματοδοτικές προσφορές, η Ford προσφέρει εγγύηση 8 ετών για το Fiesta, παρέχοντας σας επιπλέον ασφάλεια και ηρεμία. Αυτή η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς αυτοκινήτου.

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Finance

  • Μοντέλο: Ford Fiesta 1.0L 125 PS mHEV ST-Line
  • Αξία αυτοκινήτου: 22.502€
  • Προκαταβολή: 4.500€
  • Ποσό χρηματοδότησης: 18.002€
  • Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 60
  • Μηνιαία δόση: 328€
  • Έξοδα εγκρίσεως δανείου: 280€
  • Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,3%)

Ford EcoBoost Hybrid: Κορυφαία οικονομία και ασυμβίβαστες επιδόσεις

Ο γνωστός και καταξιωμένος κινητήρας 1.0L EcoBoost Hybrid του Ford Fiesta διατίθεται στην έκδοση των 125 ίππων, εξασφαλίζοντας κατανάλωση καυσίμου από 4,9l/100 km και εκπομπές CO2 114 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας με ήπια υβριδικό σύστημα 48-V συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και με το 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift της Ford, που προσφέρει ομαλές αλλαγές σχέσεων για βέλτιστη οδηγική ποιότητα.

Η συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Ford Fiesta μπορεί να προσαρμοστεί με τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport και Eco, τα οποία επιτρέπουν στους οδηγούς να ρυθμίζουν την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα ESC, τον σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και τους χρόνους αλλαγών των ταχυτήτων για τα αυτόματα μοντέλα, ώστε να εναρμονίζουν την απόκριση και τις επιδόσεις με τις εκάστοτε συνθήκες.

Με προηγμένη τεχνολογία και συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού

Οι προηγμένες τεχνολογίες του Ford Fiesta περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο Adaptive Cruise Control με Stop & Go με αναγνώριση οδικών σημάτων Speed Sign Recognition, που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα.

Σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, σε μοντέλα που διαθέτουν το αυτόματο κιβώτιο Powershift, το σύστημα (stop-start) μπορεί αυτόματα να φρενάρει τελείως το Fiesta και να το εκκινήσει ξανά.

Τεχνολογίες σχεδιασμένες για να αποτρέπουν ή να μειώνουν τις επιπτώσεις από συγκρούσεις  με άλλα οχήματα περιλαμβάνουν το Collision Mitigation, Lane-Keeping Aid και Pre-Collision Assist με Active Braking.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!