NEAPINED

Μέχρι πόσα θα δίνατε για έναν Σκαραβαίο;

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο αξίζει ένας ορίτζιναλ Σκαραβαίος, το αρχέτυπο VW Beetle, όταν βρίσκεται σε τόσο σπάνια και άθικτη κατάσταση.

Το Volkswagen 1303LS Beetle Karmann Cabriolet του 1979 που πουλήθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πραγματικά ένα αξιοσημείωτο κομμάτι αυτοκινητικής ιστορίας.

Τα λίγα χιλιόμετρα στο οδόμετρό του, ούτε καν τέσσερα(!), είναι σχεδόν αδιανόητα για ένα αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1970.

Η αποθήκευση του για 44 χρόνια σε απομονωμένο περιβάλλον μάλλον συνέβαλε στη διατήρηση της αρχικής λάμψης του, παρά τον χρόνο που πέρασε.

Η τελική τιμή της δημοπρασίας, περίπου 55.000 ευρώ, αντανακλά τον παθιασμένο ενδιαφέρον που επικρατεί για τα συλλεκτικά αυτοκίνητα και τη σημασία που αποδίδουν οι λάτρεις της αυτοκινητικής κληρονομιάς σε τέτοια στοιχεία.

Είναι ένα αποκαλυπτικό παράδειγμα του πώς η ιστορία και η σπανιότητα μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την αξία ενός αυτοκινήτου, ακόμα και αφού περάσουν δεκαετίες από την πρώτη του παραγωγή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!