NEA

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας ενός Tesla Model Y

Ένας ιδιοκτήτης Tesla Model Y από τη Σκοτία πέρασε από ένα δυνατό  σε σοκ όταν του χρεώθηκε ποσό 20.000 ευρώ για την αντικατάσταση των μπαταριών στο Model Y του.

Ο λόγος που απαιτήθηκε η αντικατάσταση όλης της συστοιχίας της μπαταρίας είναι επειδή οδηγούσε στη διάρκεια κακοκαιρίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει υγρασία και να επηρεαστεί η μπαταρία. Οπότε τα Tesla ορισμένες φορές δεν είναι τόσο… αδιάβροχα όσο θέλει να διαφημίζει ο Elon Musk.

Συγκεκριμένα, οι Johnny Bacigalupo και Rob Hussey ανέφεραν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν αφού πήγαν να φάνε δείπνο νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Αναγνωρίζοντας ότι είχε αρκετή βροχή στην Εδιμβούργο, όπου βρίσκονταν, δήλωσαν ότι το Model Y τους λειτούργησε καλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το εστιατόριο, αλλά αρνήθηκε να ξεκινήσει όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν.

Περίμεναν σχεδόν πέντε ώρες για να φτάσει η οδική βοήθεια από την υποστήριξη της Tesla, όπως ανέφεραν στο Edinburgh Live. Από την αρχή, υποστηρίζουν ότι η υπηρεσία πελατών της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν ήταν τόσο εξυπηρετική όσο νόμιζαν ότι θα έπρεπε.

«Μετά από παράπονα από μέρους μου, λάβαμε ένα τηλεφώνημα στις 5:30 μ.μ. την Τετάρτη που έλεγε ότι η μπαταρία είχε υποστεί ζημιά λόγω εισροής νερού και δυστυχώς δεν καλύπτεται από την εγγύηση της μπαταρίας διάρκειας 8 ετών και έτσι το κόστος της επισκευής θα ανέρχεται σε περίπου 20.000 ευρώ. Έμεινα άφωνος και δεν μπόρεσα πραγματικά να βρω τις λέξεις μου», είπε ο Bacigalupo.

Ο Bacigalupo δήλωσε ότι περίμενε να λάβει έναν λογαριασμό ύψους 500 ή 1.000 λιρών (περίπου 610 έως 1.220 δολάρια ΗΠΑ) ως το χειρότερο. Παρόλο που ήταν σε σοκ, κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν διευθυντή για να εξηγήσει πώς ο λογαριασμός μπορούσε να είναι τόσο μεγάλος.

«Μου είπε ότι είχε νερό λόγω του γεγονότος ότι ο καιρός στη Σκωτία ήταν τόσο κακός. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Είπαν ότι δεν είναι απαραίτητα λάθος μου, αλλά δεν είναι δική της ευθύνη να πληρώσει βάσει της εγγύησης», δήλωσε ο Bacigalupo.

Αν και το ζευγάρι παραδέχεται ότι σε μερικά μέρη της Σκωτίας είχε ανακοινωθεί έκτακτο μετεωρολογικό δελτίο από την προηγούμενη εβδομάδα, η βροχή στο Εδιμβούργο δεν ήταν ασυνήθιστη για την περιοχή. Ο Bacigalupo δηλώνει ότι η εμπειρία του ήταν τόσο κακή που μάλλον δεν θα αγοράσει ξανά ένα Tesla.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!