NEAPINED

Toyota Hilux GR Sport II: Ένα σπορ «αγροτικό» με άγριες διαθέσεις

Η Toyota προσφέρει στους λάτρεις των pickup τη δεύτερη εκδοχή αυτή της σπέσιαλ έκδοσης που θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2024.

Το Hilux GR Sport II είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως διπλοκάμπινο και προσφέρει μια σειρά εντυπωσιακών βελτιώσεων και αναβαθμίσεων.

Μια από τις κύριες αλλαγές που ξεχωρίζουν είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, χάρη σε μια ανύψωση της ανάρτησης. Έτσι, η απόσταση του εικονιζόμενου Hilux από το έδαφος ξεπερνά τα 26 εκατοστά!

Επίσης, το Hilux GR Sport II διαθέτει φαρδύτερα μετατρόχια τόσο εμπρός όσο και πίσω, προσφέροντας βελτιωμένη ευστάθεια σε ανώμαλα εδάφη. Υπάρχουν νέες ελαφριές ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους, ενισχύοντας τις ικανότητες του Hilux GR Sport II εκτός δρόμου.

Επιπλέον, νέα ενισχυμένα αμορτισέρ παρέχουν ταχύτερη απόκριση σε ανώμαλα εδάφη, ενώ τα μεγαλύτερα δισκόφρενα εμπρός και πίσω βελτιώνουν την απόδοση των φρένων.

Στο τομέα του σχεδιασμού, το Hilux GR Sport II διαθέτει μια εντυπωσιακή μάσκα με πλέγμα, κόκκινες δαγκάνες φρένων και διάφορες σκούρες λεπτομέρειες που οπτικά το ξεχωρίζουν.

Στο εσωτερικό, η σπορ αισθητική συνεχίζεται με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες, λογότυπα GR στα προσκέφαλα και ζώνες ασφαλείας με κόκκινο φινίρισμα. Η καμπίνα διαθέτει ένα σύστημα infotainment 8 ιντσών με ενσωματωμένη πλοήγηση, υποστηρίζοντας τόσο ενσύρματο όσο και ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto.

Κάτω από το καπό, το Hilux GR Sport II διατηρεί τον ισχυρό 2,8 λίτρων turbodiesel κινητήρα D-4S που αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Σε ορισμένες αγορές, η ισχύς αυξάνεται στους 224 ίππους και το κιβώτιο είναι αυτόματο εξατάχυτο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!