NEA

Porsche: Θα παραμένει πιστή στα χειροκίνητα κιβώτια για τις 911 και 718

Η Porsche, έχει αποφασίσει να διατηρήσει την παράδοση και την αυθεντικότητα των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων για τα δημοφιλή της μοντέλα, την 911 και την 718.

Αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα της σταθερής ζήτησης από τους πελάτες της εταιρείας και αποτελεί μια αντίδραση στις εξελίξεις του ανταγωνιστικού τομέα.

Σε αντίθεση με ορισμένους ανταγωνιστές, όπως η Ferrari και η Lamborghini, που έχουν εδώ και καιρό εγκαταλείψει τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων υπέρ των αυτόματων, η Porsche συνεχίζει να διαθέτει εξαιρετικές μεταδόσεις χειροκίνητων ταχυτήτων.

Σύμφωνα με τον Frank Moser, ο διευθυντής της εταιρείας, αυτή η απόφαση βασίζεται στην προτίμηση των πελατών της και στην ουσία της ιστορικής 911.

Ο Moser επισημαίνει τη σημασία της ζήτησης των πελατών και υπογραμμίζει ότι τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ουσίας της 911. Η Porsche εργάζεται ενεργά για να διατηρήσει αυτήν την παράδοση μέσα από την τρέχουσα γενιά των μοντέλων 911 και 718.

Ωστόσο, με τη μετάβαση της 718 σε ένα ηλεκτρικό όχημα, είναι πιθανό ότι η επιλογή για χειροκίνητα κιβώτια θα εξαφανιστεί. Παρόλα αυτά, η Porsche παραμένει αφοσιωμένη στην αυθεντικότητα της και απορρίπτει τις ενδιάμεσες λύσεις για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!