NEA

Το CUPRA Tavascan επιστρέφει στο χωριό του

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Γαλλική συνοριακή γραμμή, το χωριό Tavascan καταλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σημείο των Πυρηναίων. Το CUPRA Tavascan αναζητά τις ρίζες του εκεί, ανακαλύπτοντας ότι συνδέεται με το χωριό περισσότερο από μια απλή ονομασία.

Με ισχύ 340 ίππων, το CUPRA Tavascan προσδιορίζεται ως το πρώτο ηλεκτρικό SUV coupe της εταιρείας. Στην περιοχή που κατάγεται, υπάρχει ένα από τα πλέον μοναδικά υδροηλεκτρικά εργοστάσια, βαθιά μέσα στα βουνά κοντά σε διάσημους καταρράχτες της Ευρώπης, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην περιοχή.

Το χωριό Tavascan περιβάλλεται από φυσικό κάλλος, με πέτρινες κατασκευές και ξύλινες οροφές. Οι σχεδιαστές του CUPRA Tavascan ενέπνευσαν από αυτό το φυσικό περιβάλλον, θέλοντας να προσδώσουν στο όχημα αυθεντικότητα με ακατέργαστα υλικά.

Η Francesca Sangalli, υπεύθυνη σχεδίασης της CUPRA, τονίζει την ισορροπία με τη φύση στον σχεδιασμό του μοντέλου.

Στο χωριό Tavascan υπάρχουν πάνω από 50 λίμνες που συμβάλλουν στην παραγωγή πράσινης ενέργειας, κάτι που την CUPRA το υποστηρίζει πλήρως.

Η δέσμευση της εταιρείας για ηλεκτροκίνηση είναι εμφανής, και το CUPRA Tavascan είναι η απόδειξη. Η χρήση ακατέργαστων υλικών στη σχεδίαση όχι μόνο δίνει μια φυσική αίσθηση, αλλά επίσης συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, όπως επισημαίνει η Sangalli.

Η CUPRA έχει ως στόχο να αναδείξει με το CUPRA Tavascan ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν επίσης να έχουν σπορ χαρακτηριστικά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!