NEA

General Tire: Για το απαιτητικό off-road

Με αμερικανικές ρίζες και πάνω από 100 χρόνια στον χώρο των ελαστικών, η General Tire, που πλέον ανήκει στον γερμανικό όμιλο Continental, προσφέρει προϊόντα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία του οδηγού.

Η εταιρία εξειδικεύεται σε ελαστικά για 4×4 και SUV, δημιουργώντας προϊόντα που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, είτε πρόκειται για χειμώνα, καλοκαίρι ή για όλες τις εποχές.

Οι off-road ικανότητες των ελαστικών της General Tire είναι αδιαμφισβήτητες. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία έδειξε ότι οι οδηγοί εκτιμούν τα off-road οχήματα για τις εκτός δρόμου ικανότητές τους.

Από τους 2.000 οδηγούς 4×4 και SUV, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV. Ως αποτέλεσμα, πολλοί θεωρούν, πλέον, σημαντικούς παράγοντες την αυξημένη πρόσφυση, τη σταθερότητα (35%) και την ικανότητα ρυμούλκησης του οχήματος (33%).

Στο Attart Off Road Park στην Κερατέα, η General Tire παρουσίασε τα ελαστικά της μέσα από μια σειρά δοκιμών, αποδεικνύοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Στην ειδική off-road πίστα διαπιστώσαμε από  πρώτο χέρι τις δυνατότητες των General Tire.

Ο Γιώργος Κουταλιέρης, Διευθυντής Marketing στη EMA AE, στην διάρκεια της παρουσίασης των ελαστικών General Tire.

Όπως τονίζει η ίδια η εταιρία, τα ελαστικά General Tire είναι φτιαγμένα για περιπέτεια, είτε εντός είτε εκτός δρόμου. Ελαστικά, όπως το παντός εδάφους, Grabber AT3, καλύπτουν τις ανάγκες των οδηγών SUV, pickup φορτηγών και οχημάτων εκτός δρόμου, που θέλουν έναν συνδυασμό εξαιρετικών off-road δυνατοτήτων και ασφαλούς συμπεριφοράς στην άσφαλτο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!