ΑΓΩΝΕΣ

GP Μεξικού: Ταχύτερες οι Ferrari SF-23

Στον βραδινό αγώνα από τις δύο πρώτες σειρές της εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Leclerc και Sainz έχοντας πίσω τους τον Verstappen.

Ο Charles Leclerc και ο Carlos Sainz κατέλαβαν τις πρώτες δύο θέσεις για τη Ferrari στα προκριματικά του Μεξικού Grand Prix, εκπλήσσοντας τον Max Verstappen που τερμάτισε τρίτος.

Παρά την κυριαρχία της Ferrari, ούτε ο Leclerc ούτε ο Sainz κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους στη δεύτερη επίσημη προσπάθεια του Q3.

Ο Verstappen την έβγαλε καθαρή μετά από έρευνα για παρεμπόδιση κατά τη διάρκεια του Q1, όπως και ο Lewis Hamilton για υπέρβαση ταχύτητας κάτω από κίτρινη σημαία.

Στις αρχικές προσπάθειες του Q3, ο Leclerc υπερίσχυσε ελαφρώς του Sainz. Αν και ο Verstappen βελτίωσε τους χρόνους του στις επόμενες προσπάθειες, απείχε 0,097 δευτερόλεπτα.

Ο Daniel Ricciardo κατέκτησε την τέταρτη θέση για την AlphaTauri, ενώ ο Hamilton, που δεν κατάφερε να επαναλάβει την επίδοσή του από το Q2, τερμάτισε έκτος.

Ο Oscar Piastri ήταν έβδομος, ενώ ο team-mate  του στη McLaren, Lando Norris, αποκλείστηκε από το Q1. Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα για την Alfa Romeo.

Παρακάτω η σειρά εκκίνησης στον σημερινό αγώνα, στις 22:00.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!