NEA

Σχεδόν έτοιμο το Tesla που θα κοστίζει όσο ένα MG4

Η Tesla ετοιμάζεται να κατασκευάσει μέσα στην επόμενη τριετία ένα πιο προσιτό Model 2 με τιμή περίπου 25.000 ευρώ, στο γερμανικό εργοστάσιό της κοντά στο Βερολίνο.

Ο CEO της Tesla, Elon Musk, ανακοίνωσε αυτά τα σχέδια κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο εργοστάσιο Gruenheide, όπου εξέφρασε την εκτίμησή του για την προσπάθεια του προσωπικού.

Το γερμανικό εργοστάσιο, που αυτήν τη στιγμή κατασκευάζει το SUV Model Y, στοχεύει να διπλασιάσει την παραγωγικότητά του, προκειμένου να παράγει 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα ετησίως.

Αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται με τον στόχο της Tesla να αυξήσει τις παραδόσεις οχημάτων στα 20 εκατομμύρια έως το 2030 και να επεκταθεί στη μαζική αγορά.

Παρά τις οικονομικές προκλήσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία των ηλεκτρικών οχημάτων, η Tesla λαμβάνει μέτρα για την αύξηση των πωλήσεών της, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των τιμών και της εισαγωγής πιο προσιτών μοντέλων.

Επιπλέον, η διοίκηση της Tesla στη Γερμανία ανακοίνωσε αύξηση των μισθών κατά 4% για 11.000 εργαζόμενους, μαζί με μπόνους και επιπλέον αυξήσεις μισθών για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!