NEAPINED

Τα 300 του νέου Mini Countryman JCW

Τόσα είναι τα άλογα του ταχύτερου Countryman που θα αντιμετωπίσει SUV με ανάλογα σκληροπυρηνικό χαρακτήρα όπως είναι το VW T-Roc R ή η BMW X2 M35i.

Τα λογότυπα John Cooper Works κοσμούν το πιο πρόσφατο μοντέλο της Mini, το οποίο -μαζί με το μικρότερο Cooper- θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από την άνοιξη. Εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές τόσο για το Mini Cooper όσο και για το Mini Countryman, με το JCW να κοστίζει 57.750 ευρώ.

Επί της ουσίας το ταχύτερο Countryman έχει τη γνωστή JCW «φορεσιά» με το επιθετικό look, τους αγριεμένους προφυλακτήρες, τις διπλές εξατμίσεις και πολλές άλλες εμφατικές προσθήκες που περνούν και στο εσωτερικό.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας τετρακύλινδρος δίλιτρος turbo που αποδίδει 300 ίππους και 400 Nm που περνούν στους τέσσερις τροχούς. Η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 5,4 δευτερόλεπτα με την τελική να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!