NEA

Με ρετρό αέρα η Ford Mustang GT California

Η ειδική έκδοση της Mustang θα φιγουράρει στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες προσθέτοντας μία ακόμη επιλογή, τόσο ως coupe όσο και ως convertible, στη παλέττα της έβδομης γενιάς.

Η California Special θα προσφέρεται στο μοναδικό χρώμα Rave Blue και με πολλές ειδικές λεπτομέρειες που δημιουργούν ρετρό αναφορές πίσω στο μοντέλο του 1968. Χαρακτηριστικές είναι οι μπλε πινελιές και τα δύο σετ τροχών 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η California Special ξεχωρίζει με τις επενδύσεις Navy Pier στα δερμάτινα καθίσματα. Τα σήματα του California Special διακοσμούν το πίνακα οργάνων και τα πατάκια, ενώ υπάρχουν μπλε ραφές σε διάφορα σημεία του σαλονιού.

Βασισμένη στην Mustang GT, η California Special κινείται με τον ισχυρό V8 των 5,0 λίτρων της Ford που αποδίδει έως 486 ίππους. Εκτός από το 10άρι αυτόματο κιβώτιο υπάρχει και το μηχανικό 6άρι.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!